Mint arról már korábban beszámoltunk az ajkai Vahur Állatvédő Egyesület felkért két szerzőt arra, hogy felelős állattartásra ösztönző dalt írjanak. A dal mostanra el is készült és videóklipes formában az állatok világnapján (október 4-én) debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

Fotó forrása: Vahur Állatvédő Egyesület Ajka Facebook / A képeken a 2 főszereplő Vipler Márk és BuksiFotó forrása: Vahur Állatvédő Egyesület Ajka Facebook / A képeken a 2 főszereplő Vipler Márk és Buksi

Bővebben ...

Szakítás és újrakezdés. - Erről szól a 4Jam zenekar bemutatkozó dala, amihez egy videoklipet is készített a zenekar, akik még idén megszeretnének jelentetni egy 5 saját dalt tartalmazó kislemezt.

4Jam / Fotó: Facebook4Jam / Fotó: Facebook

Bővebben ...

Hársházi Szabi háttéremberként (zeneszerzőként és zenei producerként) aktívan több mint 5 éve tevékenykedik a magyar zeneiparban. Nevét 2018-ban ismerhették meg mégtöbben a TV2 Zenebutik csatornája „Az élet dalos oldala” reality műsorában való szereplésének köszönhetően. Most debütáló – saját részre készített - videoklipes dala a szakítás utáni elengedésről szól. A dalszöveget Kotsy Krisztina jegyzi.

Hársházi SzabiHársházi Szabi

Bővebben ...

A B.M.C MUSIC COMPANY 2020 tavaszán véletlenül alakult formáció, akik még szinte „soha” nem dolgoztak együtt.  Bemutatkozó daluk igazán kellemes hangulatúra sikeredett. (Egyszerű akkordok, egyszerűbb szöveggel, mégis olyan a dalszöveg témája, ami picit elgondolkoztató).  

BMC sajtófotó / Fotó: Csányi IstvánBMC sajtófotó / Fotó: Csányi István

Bővebben ...

zenekultlogo 260