Mint arról már korábban beszámoltunk az ajkai Vahur Állatvédő Egyesület felkért két szerzőt arra, hogy felelős állattartásra ösztönző dalt írjanak. A dal mostanra el is készült és videóklipes formában az állatok világnapján (október 4-én) debütált a legnagyobb videómegosztó portálon.

Fotó forrása: Vahur Állatvédő Egyesület Ajka Facebook / A képeken a 2 főszereplő Vipler Márk és BuksiFotó forrása: Vahur Állatvédő Egyesület Ajka Facebook / A képeken a 2 főszereplő Vipler Márk és Buksi

 „2020 júniusa körül történt, hogy mi ajkai Vahur Állatvédő Egyesület és Állatmenhely vezetői Antal Laura elnök és Kotsy Mónika alelnök a tettek mezejére léptünk, hogy egy régóta dédelgetett álmukat valóra váltsuk!  Megkértünk két dalszerzőt (Hársházi Szabolcs zeneszerzőt és Kotsy Krisztina dalszövegírót), hogy készítsenek egy dalt számunkra, amivel felhívhatjuk a figyelmet a felelős állattartásra és az örökbefogadás fontosságára. Elszánt lépésünk az események olyan pozitív láncolatát indította el, hogy a megkeresés utáni első hétben már el is készült az Adj hitet! című, pozitív hangvételű dal, és Asharti Szabó Andrea énekesnő is nagy örömmel állt e nemes ügy mellé.” – olvasható a videó alatti leírásban.